Wikipedia

Результаты поиска

понедельник, 9 декабря 2013 г.

Модуль 2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі тим, що він дає змогу розштрювати, поглиблювати, зацікавлювати знання, уміння та навички учнів.
Проекти допоможуть моїм учням задовольнити стандарти таким чином, що за допомогою використання ІКТ, методу проектів діти отримують достатню підготовку, знання та вміння працювати з новітніми технологіями. Вони розвинуть навички 21 століття тим, що матимуть достатню практику у використанні ІКТ.
За допомогою використання ІКТ ми маємо більше можливостей розширювати знання з певної теми. Це достатня кількість інформації, ілюстрації, цікавий матеріал, відеоматеріал, експерименти, дослідження. Все це зацікавлює дітей і викликає бажання навчатись.

1 комментарий:

  1. Ліля, ви абсолютно вірно сказали, що цей модуль допоміг вам проаналізувати переваги використання методу проектів, але в рефлексії необхідно більше уваги приділяти ВЛАСНОМУ ставленню до матеріалу, що вивчається, відрефлексувати свої враження, сумніви і запитання.

    ОтветитьУдалить